Procés participatiu Nova Ordenança de Civisme

Estem treballant en la Nova Ordenança de Civisme de Begues, i volem fer-ho de manera coparticipada. Comptem amb el teu punt de vista i les teves opinions per enriquir el document i adaptar-lo a les necessitats col·lectives de tot el poble. El civisme és cosa de tots i de totes. Per això, la Nova Ordenança de Civisme també ha de ser construïda entre tots i totes. Què en penses?

L’esborrany de la Nova Ordenança de Civisme ha estat redactat per una Comissió d’Estudi de l’Ajuntament de Begues formada per regidors i tècnics de diferents àmbits com la Seguretat Ciutadana, l’Urbanisme o el Medi Ambient, entre d’altres, per tal que sigui el més àmplia possible. 

Però la convivència és un fet que ens afecta a tots com a ciutadans i ciutadanes del poble, i tots tenim dret a participar de com volem que sigui aquesta convivència.

És per aquest motiu que, des de l’Ajuntament de Begues, es considera necessari que tothom pugui opinar sobre aquesta Ordenança, per poder construir, entre tots i totes, el model de municipi que volem: més amable, acollidor i sostenible, per viure-hi i conviure-hi.

Per això, posem a l’abast de la ciutadania l’esborrany d’Ordenança de Civisme, sobre el que es podrà fer qualsevol proposta, suggeriment o comentari al respecte, amb l’objectiu de millorar el seu contingut i tot allò que en ella es preveu. Entre d’altres, es podrà opinar en relació als aspectes següents:

  • Els problemes que es pretenen solucionar.
  • La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.
  • Els objectius de la norma.
  • Les possibles solucions alternatives regulatòries i no regulatòries.

El procés participatiu en la primera fase del procés es va tancar el 21 de juny i ara es troba en fase d'anàlisi tècnica. Estigueu atents a noves fases del procés que s'aniran obrint a exposició pública o participació directe per seguir comptant amb la vostra veu.

Trobareu tots els detalls sobre el procés en aquest document.

Darrera actualització: 21.06.2018 | 17:11