Només lluitant tenim futur

Dilluns, 11 de novembre de 2019 a les 15:00

CUP Begues (CUP)

Després de dies de brutalitat policial i de setge d’un estat autoritari contra les mobilitzacions, tenim un saldo de 200 persones detingudes i 30 noves preses i presos polítics. La violència de tots els cossos policials està desfermada. Però aquests dies de lluita exemplar també deixen algunes lliçons: sabem que només lluitant tenim futur.

El judici polític del Tribunal Suprem, els muntatges contra els CDRs, la burda vinculació de l’independentisme amb el terrorisme, la brutalitat policial, les bales de goma i l’amenaça constant d’un estat d’excepció contra les institucions públiques com la televisió catalana o contra la immersió lingüística només fan que la lluita del poble català i les mostres de solidaritat rebudes tinguin més ressò. Des del País Basc fins a Madrid, ciutats andaluses, Extremadura, Galícia…, hem vist aquests dies manifestacions massives contra un règim caduc i gris.

Aquest règim que no permet l’exercici del dret a l’autodeterminació és el mateix que també castiga les classes treballadores; que asfixia la legítima protesta amb la llei mordassa i que assegura els interessos del capital via article 135. Qui ens hem oposat al règim del 78, sabem bé que la justícia està polititzada i esbiaixada.

Sabem que la mobilització permanent i l’organització popular als centres de treball o d’estudi, als barris i viles ens farà avançar.

Des de la CUP-Begues continuarem mobilitzant-nos per posar els drets de les treballadores al centre del tauler polític.

Serem, fins llavors, ingovernables.

El 10N ens vam presentar per primer cop a les eleccions al Congrés dels Diputats a Madrid per defensar els nostres drets i per fer que la revolta s'escolti a tots els pobles de l'estat.

Només si lluitem tenim futur, si lluitem hi ha una altra manera de viure. 

Darrera actualització: 04.11.2019 | 18:12