Qui som? què fem? què farem? no us decebrem!!!!

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 10:00

Marta Roig - regidora no adscrita

Qui som? Som un grup de beguetanes i beguetans que posem en relleu la importància de tornar al municipalisme. Després de tots els fets succeïts a nivell de país, tant a nivell judicial, polític com social, entenem que la política del règim del ‘78 ha quedat completament obsoleta; no respon a la necessitat de la població, i cal empoderar els municipis com a instrument per a recuperar el mandat de l’U d’Octubre del 2017. Volem materialitzar la República Catalana. Com saba nova a la política de Begues, la nostra tasca es centrarà en quatre grans eixos: municipalisme, feminisme, ecologisme sostenible i benestar social. Fem política d’esquerres, però des d’un punt de vista absolutament transversal; tothom hi té cabuda.

Què fem? Hem presentat mocions, precs i preguntes als plens. Treballem amb diferents col·lectius de Begues, per escoltar-ne les inquietuds i trobar-hi solucions. Ens sentim legitimats i empoderats; moltes beguetanes i beguetans se’ns han acostat per encoratjar-nos a treballar i desmarcar-nos de la política de «mantra» o de «saló». Serem a peu de carrer, copsant les inquietuds i necessitats de la gent. Farem política de tu a tu, sense complexos; no en tenim.

Què farem? Treballar, treballar i treballar. Assumim la responsabilitat política sense por. El nostre mandat neix del poble, i a ell ens devem. La nostra legitimitat ens la dona el poble, i l’exercirem de forma digna. Treballarem de manera honesta, oberta, lliures de necessitats econòmiques d’ocupar una cadira, amb devoció i passió, en positiu, amb força i, sobretot, amb dignitat, molta dignitat. No tenim res a amagar. Estem al servei del poble! Ens podeu interpel·lar directament o bé comunicar-vos amb nosaltres a través del correu electrònic: roigsmr@begues.cat.

Gràcies a tots els que ens heu donat suport, que no sou pocs!

Darrera actualització: 29.01.2020 | 12:45