Begues, present a l'assemblea del Comitè Estatal Cittaslow

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 09:00

La regidora Margarida Camprubí va assistir a la trobada celebrada l'1 i 2 de juny al municipi biscaí de Balmaseda. La xarxa Cittaslow promou una filosofia de vida tranquil·la i amb valors naturals i tradicionals.

La tercera tinenta d'Alcaldia a l'Ajuntament de Begues, Margarida Camprubí, va representar el municipi a la trobada del Comitè de Coordinació Estatal de la xarxa Cittaslow que es va celebrar l'1 i 2 de juny a la localitat biscaïna de Balmaseda, la qual va organitzar també la primera Fira Cittaslow del País Basc.

En aquesta fira es van presentar diverses accions culturals i tradicionals pròpies dels vuit municipis de l'Estat espanyol que formen part de Cittaslow. A banda de Begues, també hi ha els municipis catalans de Begur i Pals, els bascos Balmaseda, Mungia i Lekeitio, Rubielos de Mora de Teruel i Morella de Castelló.

La reunió del Comitè va servir per donar llum verda a la incorporació a Cittaslow a les localitats de Bubión (Granada) i La Orotava (Tenerife). També es van esbossar les línies mestres de cara a properes actuacions per potenciar la marca de qualitat de vida dels municipis que integren la xarxa i l'amor per les tradicions i els valors.

El moviment Cittaslow es va iniciar a Itàlia el 1999 amb l'objectiu de combatre el ritme frenètic de la vida actual, tot apostant per ciutats tranquil·les i de bon viure, sense estrès, i, en pocs anys, s'ha estès per tot el món. A l'Estat espanyol, la iniciativa va sorgir a Catalunya i ja aplega una desena de municipis.

Darrera actualització: 06.06.2018 | 11:22