Diumenge se celebrarà el segon Festival Begues Percussió

Dimarts, 27 de novembre de 2018 a les 09:00

L'activitat tindrà lloc diumenge al passeig de l'Església, coincidint amb el Mercat d'Oficis Artístics i Artesania, i hi participaran 11 colles, dues més que l'any passat.

Diumenge, els carrers més cèntrics de Begues tornaran a ser envaïts pel ritme de les batucades del segon Festival Begues Percussió que organitzen els Timbalers de Begues, tot coincidint amb el Mercat d'Oficis Artístics i Artesania. Enguany hi participaran 11 colles, comptant la beguetana.

L'activitat començarà a les onze del matí des de la plaça de l'Ajuntament i acabarà cap a les dues de la tarda al passeig de l'Església, on cada colla realitzarà una exhibició d'un màxim de cinc minuts. Durant el recorregut hi haurà una distància aproximada d'uns 100 metres entre grup i grup per no destorbar-se amb les músiques. En acabar, a l'Escorxador hi haurà un dinar de germanor entre totes les colles.

Des dels Timbalers de Begues han remarcat l'èxit d'aquesta trobada en l'augment en la participació (l'any passat hi van prendre part nou colles) i en el fet que han hagut de posar un límit per la quantitat de grups interessats a venir al Festival Begues Percussió. De fet, la intenció dels Timbalers és que el Festival es consolidi en el calendari de batucades de Catalunya.

D'aquesta manera, els Timbalers afegiran una data més a les seves actuacions ja clàssiques, com les festes majors, Carnaval, la Mostra d'Entitats o la Flama del Canigó, a més d'altres relacionades amb les entitats o accions solidàries com La Marató de TV3 o Mulla't per l'Esclerosi Múltiple.

Les colles participants seran les següents:
Ämbitum (Mataró)
Bahia Sound (Barcelona)
Bumbamboi Percutors (Sant Boi)
Drums Batukada (Esplugues)
Els Sentinelles d'Arkëmis (Sabadell)
Tabalers de Sarrià (Barcelona)
Tabalots (Sant Sadurní d'Anoia)
Toqui Ki Toqui (Santa Coloma de Cervelló)
Tokem X Tu (Barcelona)
Timbalers de Begues

Darrera actualització: 26.11.2018 | 21:16