Divendres arriba un nova edició de la Begues Shopping Night

Dilluns, 2 de juliol de 2018 a les 10:35

L'esdeveniment tindrà lloc a partir de les set de la tarda i fins a la mitjanit. S'hi podrà trobar ofertes, promocions i descomptes, tot amenitzat amb música i altres activitats organitzades pels establiments participants.

Divendres, 6 de juliol, els comerços de Begues tancaran a la mitjanit. I és que el municipi celebrarà per tercer any consecutiu la Shopping Night, una nit dedicada al sector comercial on es podran trobar promocions, ofertes i descomptes, tot acompanyat de la fresca del vespre i de molta animació pels carrers.

L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament de Begues i els comerços locals, tindrà lloc a partir de les set de la tarda. Alguns dels establiments participants també han organitzat activitats com demostracions, classes de ball o música, entre altres. L'objectiu és valorar l'extensa oferta comercial beguetana.

I per amenitzar les compres, al passeig de l'Església hi haurà un escenari on actuarà el grup de versions Malacara, a partir de les onze de la nit. Però abans del concert es realitzarà un sorteig de tres estades de caps de setmana amb les butlletes que els comerços repartiran entre els compradors.

Darrera actualització: 06.07.2018 | 15:53