La gent gran de Begues celebrarà dilluns la seva tradicional Festa de Nadal

Dijous, 13 de desembre de 2018 a les 09:00

L'esdeveniment tindrà lloc al Teatre El Goula entre les 16 i les 19h i està organitzat per L'Espai Nou en col·laboració amb la Comissió de la Gent Gran de l'Ajuntament de Begues.

Ja està tot preparat al Teatre El Goula per celebrar dilluns, 17 de desembre, la tradicional Festa de Nadal de la Gent Gran. L'esdeveniment, organitzat per L'Espai Nou amb la col·laboració de la Comissió de la Gent Gran de l'Ajuntament de Begues, tindrà lloc entre les quatre i les set de la tarda i estarà farcit d'activitats, des de jocs de taula fins a música i molta diversió.

Les persones que assisteixin a la Festa podran gaudir del bingo i altres jocs de taula, d'una cantada de nadales a càrrec de l'alumnat del Col·legi Sant Lluís-Bosch, dels balls de l'associació +K Ritmes i també de l'espectacle de les Dansarines del Goula, entitat formada amb membres del col·lectiu de la gent gran del municipi. I tot acompanyat de torrons i moscatell.

La Festa finalitzarà amb el sorteig dels lots de Nadal que s'elaboren gràcies a la participació de la mateixa gent gran del municipi. Aquest any, igual que el 2017, també se sortejarà una cistella de l'associació Tot per la Gent Gran. La cirereta del pastís serà el sorteig d'un pernil i la ballada de sardanes com a comiat fins a l'any vinent.

Decoracions nadalenques al Centre Cívic El Roure

Per altra banda, cal remarcar que diverses persones membres de L'Espai Nou també han estat les responsables de la decoració de Nadal que es pot veure al vestíbul del Centre Cívic El Roure i que ha estat elaborada per elles mateixes, tant els elements del pessebre, de la llar de foc simulada i dels ornaments de l'arbre de Nadal (fotos inferiors).

Darrera actualització: 13.12.2018 | 09:16

Imatges

Decoracions Nadal 01 Decoracions Nadal 02