La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura tindrà un acte lúdic diumenge a l'aparcament de l'antic Goula

Dimecres, 13 de setembre de 2017 a les 09:00

L'esdeveniment consistirà en activitats per als infants i en un circuit per a bicicletes i patinets. A més, durant tota la setmana, a les xarxes socials de l'Ajuntament de Begues s'aniran presentant diversos consells per una mobilitat sostenible i saludable.

Begues celebrarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb un acte lúdic que tindrà lloc diumenge, 17 de setembre, a partir de les onze del matí a l’aparcament de l’antic Goula i al Camí Ral. A més, cada dia les xarxes socials de l’Ajuntament oferiran un consell per fomentar una mobilitat més saludable i respectuosa amb el medi ambient.

L’acte de diumenge, coorganitzat per les regidories de Mobilitat i Salut, consistirà en una xocolatada i inflables infantils, a més d’un circuit per a bicicletes i un taller d'educació viària a càrrec de la Policia Local. També es podran provar les bicicletes elèctriques municipals i hi haurà un punt d’informació sobre mobilitat.

Aquest esdeveniment té per objectiu evidenciar que hi ha una forma sostenible de moure’s per Begues, a més de disposar d’espais on poder practicar aquesta mobilitat sostenible, com els carrils bici, i saludable, com els que a l’abril es van habilitar al mateix Camí Ral i que integren un circuit global.

Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana de la Mobilitat se celebra a tot Catalunya amb la intenció de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Darrera actualització: 14.09.2017 | 12:47

Imatges

Setmana Mobilitat cartell