5.254 habitants de Begues tornen a citar-se amb les urnes diumenge

Divendres, 24 de maig de 2019 a les 10:00

Al Centre Cívic El Roure hi haurà nou meses de votació, entre les 9 i les 20 h, on es podrà excercir el dret de vot per a les eleccions municipals i les europees.

La població de Begues torna a tenir una cita amb les urnes diumenge, 26 de maig, després de les eleccions generals del 28 d'abril. Aquest cop, 5.254 persones empadronades al municipi amb nacionalitat espanyola i d'altres països de la Unió Europea (UE) hauran de decidir qui ocuparà l'Alcaldia de Begues i qui anirà al Parlament de Brussel·les.

En el cas dels comicis europeus, el nombre de residents a Begues que hi poden votar és lleugerament inferior: de 5.240 persones, ja que només hi tenen dret els originaris de països de la UE o bé d'aquells països de la resta del món que han signat un conveni per poder-hi votar.

Igual que va passar a l'abril, al Centre Cívic El Roure es trobaran nou meses de votació, repartides en tres seccions cadascuna, on es podrà exercir el dret de vot entre les 9 i les 20 h.

Cal recordar que, per a poder exercir el dret a vot, les persones s'han d'identificar amb el DNI, el carnet de conduir o el passaport, documents que poden estar caducats però han de ser originals. Per a qualsevol dubte, es pot adreçar al president de la mesa electoral o bé als representants de l'Administració que siguin a l'espai de la votació.

Darrera actualització: 24.05.2019 | 11:58