Ja es poden demanar les subvencions per a les carrosses i comparses de Carnaval

Dilluns, 10 de febrer de 2020 a les 09:00

Les sol·licituds s'han de remetre a l'OAC o bé telemàticament a la seu electrònica de l'Ajuntament abans del 22 de febrer.

Les entitats o colles que vulguin participar en el Carnaval de Begues ja poden demanar les subvencions per a comparses o carrosses. Les sol·licituds s'han de presentar abans del 22 de febrer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o bé telemàticament a la seu electrònica de l'Ajuntament.

L'import màxim de la subvenció serà de 700 euros a repartir entre les sol·licituds presentades i que compleixin els requisits. Les quantitats per carrossa no seran superiors als 130 euros, mentre que per a les comparses (que hauran de ser de més de vuit persones) es destinaran com a màxim 100 euros.

Es premiaran tres carrosses i tres comparses basant-se en l'originalitat, la música i les lletres de les cançons. Els guardons consistiran en un trofeu per a cada premiat més 12 entrades per a la programació del Teatre El Goula d'aquest any.

La rua començarà a les 19 h del 22 de febrer amb la lectura del pregó, davant l'Ajuntament. Tot seguit s'iniciarà la desfilada que passarà per l'avinguda Torres Vilaró, carrer Major, passeig de l'Església, carrers Ferran Muñoz, Joan Baptista Borés, Sant Jaume, Sant Domènec i Santa Eulàlia, per acabar al Pavelló Esportiu Joan Viñas Pi.

En aquest equipament hi haurà la desfilada de les comparses i la deliberació del jurat i ball. Després del lliurament dels premis continuarà el ball fins a les dotze de la nit, quan la festa continuarà amb discomòbil.

Consulteu les bases del concurs per a més informació.

Darrera actualització: 07.02.2020 | 16:24