Activitats de tardor per a la joventut de Begues

Dijous, 29 d'octubre de 2020 a les 09:00

El Punt Jove ha organitzat quatre activitats per als mesos de tardor, dues d'elles virtuals. De les altres dues, una s'ha hagut d'ajornar per la pandèmia però l'altra continua en el calendari a hores d'ara. Les activitats combinen l'oci amb la formació i els recursos a la comunitat jove.

La Regidoria de Joventut, a través del Punt Jove, ha preparat una sèrie d'activitats per a aquesta tarda que combinen l'oci i el lleure amb la formació i el món laboral. Dues d'aquestes activitats són de caràcter telemàtic.

En concret es tracta de dos tallers, un d'ells ja realitzat. El dia 22, l'associació Obretebre va oferir una xerrada a través del compte d'Instagram del Canal Jove Begues sobre les alternatives de la mobilitat internacional.

I el 4 de novembre es realitzarà un taller sobre com trobar feina per Nadal a través de la plataforma de videoconferència Zoom. La xerrada, que començarà a les 17.30 h, anirà a càrrec dels Referents d'Ocupació Juvenil del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Les persones que s'hi apuntin rebran un correu amb l'enllaç de la xerrada.

De les altres dues activitats previstes, una d'elles s'ha hagut d'ajornar a causa de la pandèmia. Es tracta del Begues Làser Tag, un joc de simulació que combina estratègia, habilitats psicomotrius i punteria.

L'activitat, que hauria d'haver tingut lloc el 30 d'octubre a la plaça de l'Ateneu, s'emmarcava en la celebració del segon aniversari del Carnet Jove Begues. Actualment s'està pendent de l'evolució de la pandèmia per cercar nova data.

L'activitat que encara no ha caigut del calendari és l'scooter's day, prevista per al 22 de novembre a les 11 h a l'Skate Park. Es tracta d'una jornada dedicada a aquest element esportiu amb tallers d'aprenentatge, competicions i exhibicions. L'evolució de la pandèmia marcarà la possibilitat de la seva celebració o la seva reprogramació.

El Punt Jove, obert virtualment

Per altra banda, cal recordar que el Punt Jove continua obert telemàticament per a atendre la joventut de Begues. Les vies de contacte són dues: per correu electrònic (begues.joventut@begues.cat) o per whatsapp (659 986 193).

Darrera actualització: 30.10.2020 | 08:04

Imatges

Activitats de tardor del Punt Jove