Actuacions de millora en alguns equipaments municipals

Dilluns, 6 d'agost de 2018 a les 10:00

El poliesportiu Jaume Viñas, la llar d'infants El Guinyol i l'Escorxador són objecte d'obres de condicionament tot aprofitant la baixada de l'activitat en aquests espais durant l'estiu.

L'Ajuntament de Begues ha posat en marxa aquest estiu diverses obres de millora i adequació a alguns equipaments municipals com l'Escorxador, el pavelló poliesportiu Jaume Viñas i la llar d'infants El Guinyol.

Durant el mes passat, a l'Escorxador es van eliminar les humitats de la façana i també es van modificar els lavabos perquè es puguin fer servir com a magatzems. S'han creat uns nous lavabos als vestidors i s'ha mantingut el de persones amb mobilitat reduïda. D'aquesta manera es dóna resposta a una necessitat manifestada per les entitats que fan ús d'aquest espai.

Pel que fa al poliesportiu, es repararan els desperfectes de la coberta que provoquen goteres, entre altres problemes. Així, se substituiran les plaques translúcides d'una de les lluernes, s'impermeabilitzarà la canal de recollida d'aigües pluvials i es canviaran els caragols de la coberta metàl·lica.

Finalment, a la llar d'infants El Guinyol es procedirà a canviar part del paviment de la planta baixa, la qual presentava desperfectes.

Darrera actualització: 02.08.2018 | 15:45