Amb l'any nou, més caminades per a la gent gran de Begues

Dijous, 2 de gener de 2020 a les 09:00

Durant aquest trimestre, les persones interessades podran prendre part en les diverses caminades de marxa nòrdica que es realitzen pel municipi i en les sortides a d'altres poblacions, com Caldes de Montbui o Vallromanes.

Amb l'arribada de l'any nou, la gent gran de Begues disposa de més caminades tant de marxa nòrdica pels entorns del municipi com a altres poblacions catalanes. Unes caminades que s'organitzen conjuntament amb l'Espai Nou i la Diputació de Barcelona sota el lema Segueix el ritme!

Així, el 10 de gener hi haurà una d'aquestes sortides per Begues. El punt de trobada serà el Centre Cívic El Roure, a dos quarts d'onze del matí. La resta d'aquestes caminades tindran lloc el 7 de febrer, el 6 de març, el 17 d'abril i el 29 de maig. Les inscripcions, gratuïtes, s'han de formalitzar els dijous, de dos quarts de deu del matí a la una de la tarda al mateix Centre Cívic. Hi ha servei de préstec de bastons.

Pel que fa a les caminades, n'hi haurà fora de Begues, el 22 de gener a Caldes de Montbui i el 18 de març a Vallromanes, i a Begues mateix, el dia 19 de febrer. Les inscripcions es poden realitzar els dos dijous anteriors a les respectives caminades, també al Centre Cívic El Roure i al mateix horari. El preu és de 3 euros, tret de la caminada a Begues, que és gratuïta per a les persones usuàries del carnet de l'Espai Nou.

La festa de cloenda d'aquestes caminades se celebrarà el 12 de maig a Santa Coloma de Gramenet. Les persones interessades a assistir-hi s'han d'apuntar el 30 d'abril o el 7 de maig, també al Centre Cívic El Roure i en el mateix horari. El preu també és de 3 euros.

Darrera actualització: 08.01.2020 | 12:05