Anar a peu de Cal Vidu al nucli urbà serà més fàcil i segur

Divendres, 18 de gener de 2019 a les 09:00

Comencen les obres per millorar la seguretat a l'hora de travessar la variant i l'antiga carretera BV2041 i garantir un accés directe a les parades d'autobús de l'avinguda Torres Vilaró.

Anar a peu des del barri de Cal Vidu fins al centre de Begues serà aquest any molt més fàcil i segur. I és que aviat començaran les obres de millora de la connectivitat entre aquestes dues zones, uns treballs que compten amb un pressupost de 197.290,57 euros aportats en un 60% per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el 40% restant per l'Ajuntament de Begues.

El principal objectiu de les obres, que tenen una durada prevista de dos mesos, és el de millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants, a l'hora d'oferir un accés més directe i transitable a la parada d'autobús que dona servei al barri, situada a l'avinguda Torres Vilaró.

Fins ara, les persones residents al barri que volen anar a peu al nucli urbà del municipi han de travessar la variant i l'avinguda Torres Vilaró (antiga carretera BV2041), així com l'espai comprés entre les dues carreteres per un camí no prou arranjat i amb un pendent no adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Durant la primera fase de les obres, el 2014, es va construir un nou pont sobre la riera i una ampla vorera que dona accés al barri per l'avinguda Beguins fins a la rotonda de la variant.

Ara començaran la resta de treballs del projecte. Es construirà una nova vorera totalment accessible que discorre per l'espai entre la variant i l'avinguda Torres Vilaró (antiga carretera BV2041), obres que inclouran la zona de la parada d'autobús en sentit Gavà. Després s'actuarà a la zona on s'ubiquen la resta de parades (en ambdós sentits) i al voltant del carrer Pedraforca.

Darrera actualització: 17.01.2019 | 16:31

Imatges

Obres Cal Vidu