Aprovat el Pressupost de l’Ajuntament de Begues per a l’any 2021

Divendres, 5 de febrer de 2021 a les 09:00

El Ple de la corporació municipal ha donat llum verda a l'aprovació definitiva dels comptes municipals per a l'any 2021. El Pressupost General puja a 11.768.705,36 euros.

El Pressupost Municipal de l’Ajuntament de Begues per a l’exercici de 2021 ha quedat aprovat de forma definitiva. El Ple de la corporació municipal, reunit en sessió extraordinària aquest passat dimecres així ho ha decidit, un cop conclòs el període d'exposició pública, en el qual s'han presentat diferents al·legacions i suggeriments.

Els comptes presentats pel govern municipal el passat mes de desembre no han incorporat modificacions després d’aquest període, de manera que el Pressupost va quedar aprovat sense variacions respecte la proposta inicial, de la qual ja es va informar en aquesta notícia.

Van votar a favor de l’aprovació el grup municipal de JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig. Van votar-hi en contra els grups d’ERC, PSC, C’s, CUP i BEC.

En tractar-se d’un Ple extraordinari amb caràcter d’urgència amb aquest únic punt de l’ordre del dia, la sessió va concloure sense cap més punt a tractar.

Podreu seguir les argumentacions i sentits de vot de la sessió en la Videoacta del Ple, quan aquesta passi a disposició pública en el portal de reproduccions.

Darrera actualització: 03.02.2021 | 19:53