Aquest dimecres, Ple Municipal ordinari

Dilluns, 25 de novembre de 2019 a les 09:00

La sessió començarà a les set de la tarda i es podrà seguir en directe pel servei de VideoActa.

Aquest dimecres, 27 de novembre, se celebrarà la sessió ordinària del Ple Municipal corresponent a aquest mes de novembre. Serà a les 19h i es podrà seguir en directe pel servei de VideoActa.

L’ordre del dia de la sessió és el següent:

 1. Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior de data 31 d’octubre de 2019.
 2. Donar compte dels Decrets de Contractació i Nomenament de Personal.
 3. Aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança General de Preus Públics.
 4. Aprovació inicial de la Modificació de Crèdit 11/2019, en concepte de suplement de crèdit i crèdit extraordinari.
 5. Aprovació del Compte General de l’exercici 2018.
 6. Resolució d’Expedient Sancionador 2449-1664-2019 en matèria d’Urbanisme, contra TECHWELL, S.A. com a propietària i promotora de les obres.
 7. Resolució d’Expedient Sancionador 2449-1664-2019 en matèria d’Urbanisme, contra l’arquitecte com a persona tècnica directora de les obres.
 8. Moció del grup municipal de Begues En Comú - ECG a l’Ajuntament de Begues sobre el tribut metropolità de l’AMB.
 9. Moció presentada pels grups municipals PSC-CP, Cs, CUP Begues – AMUNT i BEC-ECG, de diverses entitats de Begues, per a la declaració d’emergència climàtica del ple de l’Ajuntament de Begues i per a la creació d’una taula ciutadana d'emergència climàtica a Begues.
 10. Moció presentada pel grup municipal Cs de Begues per a la sol·licitud de creació d’una finestreta única a l’oficina de l’OAC per assessorar a famílies que hagin sofert la pèrdua d’un dels seus membres o hagi sofert un greu accident o malaltia.
 11. Moció presentada pels grups municipals Junts x Catalunya i Esquerra Republicana de Catalunya en defensa de la llibertat d’expressió i la iniciativa política al Parlament de Catalunya.
 12. Moció presentada pel grup municipal Socialistes de Begues amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
 13. Precs i preguntes.
Darrera actualització: 22.11.2019 | 16:27