Aquest divendres es presenta el Pla local de prevenció d’addiccions

Dimecres, 17 de febrer de 2016 a les 00:00
Entre les principals novetats, el pla incorpora també mesures per evitar les addiccions a les pantalles

Entre els anys 2011 i 2014 al nostre municipi s’ha desenvolupat el Pla local de prevenció de drogodependències. Un cop avaluats els seus resultats, el pla s’amplia per convertir-se en el Pla local de prevenció d’addiccions que es presentarà públicament aquest divendres 19 de febrer al Teatre El Goula a partir de les 18 h. Entre les principals novetats que incorpora el nou pla destaca la planificació d’actuacions destinades a combatre les addiccions a les pantalles, com poden ser les addiccions als mòbils o als videojocs.
De la mateixa manera destaca la voluntat de la proposta municipal per arribar al major nombre d’àmbits possibles. Així el document elaborat es divideix en quatre eixos principals. El primer d’ells se centra en la planificació, avaluació i coordinació del propi pla i, els tres restants, tenen com a objectiu la prevenció des de l’educació, des del lleure i des de la comunitat. Per tal d’assolir aquests resultats la proposta està destinada a implicar el major nombre d’actors possibles com les comunitats educatives i sanitàries, famílies, ciutadania i entitats municipals i supramunicipals.
La presentació, a la que assistirà la diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, comptarà amb la representació de l’obra “No em ratllis” a càrrec de l’associació Teatreacció i amb un aperitiu en el que se serviran còctels sense alcohol.

Darrera actualització: 09.08.2016 | 13:09