Aquesta setmana tornen les emissions de Ràdio Begues

Dimarts, 12 de febrer de 2019 a les 09:00

La programació d'hivern retorna a l'antena local els programes 'Begues es mou' (dimarts), 'Respostes' (dimecres) i el veterà 'Begues viu' (dijous).

Coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio (13 de febrer), aquesta setmana tornen les emissions de Ràdio Begues amb tres programes setmanals: Begues es mou, Respostes i el veterà Begues viu. Tots tres són espais participatius, d'interès públic i social i amb continguts que esdevenen un aparador de la riquesa social i associativa del municipi.

Begues es mou, conduït per Òscar Pérez, s'emetrà els dimarts i continuarà sent un magazín esportiu amb els resultats del cap de setmana, però també amb l'anàlisi i la reflexió de les entitats locals i de professionals vinculats al món de l'esport i la vida saludable. A més, el Joan Ribas continuarà donant consells setmanals sobre psicologia aplicada a l'esport.

Els dimecres serà el torn de Respostes, el programa de servei estructurat en tres blocs: sobre consum, a càrrec de la tècnica de la Diputació de Barcelona, Meritxell Llòria; sobre salut i benestar emocional, a càrrec de la terapeuta i assistenta de salut beguetana Gemma Nicolau; i un tercer protagonitzat per la gent gran del municipi, la qual mostrarà la saviesa popular a través de preguntes i anècdotes curioses.

I dijous arribarà el veterà Begues viu, de la mà de Nil Muñoz. El programa comptarà amb entrevistes als protagonistes culturals i socials de la setmana, a més de saber l'agenda dels actes que es realitzen al municipi i les recomanacions literàries de l'equip de professionals de la Biblioteca La Ginesta.

Els tres programes es publicaran els respectius dies a les vuit del vespre al web radiobegues.cat, on també es pot escoltar la resta de capítols, així com a través de les pàgines de l'emissora a FacebookTwiter i Ivoox.

Darrera actualització: 11.02.2019 | 20:15