'Autobiografia de l'entusiasme', recital poètic diumenge al Centre Cívic El Roure

Divendres, 25 d'octubre de 2019 a les 09:00

El narrador Jaume C. Pons Alorda i el cantautor Dídac Rocher oferiran l'espectacle 'Autobiografia de l'entusiasme' a partir de les 12 h, dins el programa 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges' de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

El Centre Cívic El Roure acollirà diumenge, a partir de les 12 h, un recital poètic emmarcat en el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges que organitza la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Autobiografia de l'entusiasme és el títol de l'espectacle que anirà a càrrec del poeta Jaume Cristòfol Pons Alorda i del músic Dídac Rocher.

Alorda, nascut a Mallorca però resident a Vilafranca del Penedès, és també narrador, traductor i professor d'escriptura creativa. Ha publicat 15 poemaris i diverses novel·les i col·laboracions amb altres autors, treballs pels quals ha rebut diversos premis i reconeixements.

Participa també en múltiples espectacles poètics a Catalunya i arreu del món, i col·labora habitualment amb diversos artistes plàstics i, des del 2014, amb el cantautor Dídac Rocher, amb qui va crear el recital Cant còsmic, basat en els poemes de Walt Whitman i que va ser estrenat al Festival de Poesia de Sant Cugat del Vallès.

Poesia als parcs. Lletres i paisatges s'entén com un cicle que fa coincidir interessos dels gestors de la Xarxa Parcs Naturals i d'altres administracions públiques com els ajuntaments, que vetllen pel desenvolupament i difusió de la llengua i la poesia en totes les seves múltiples versions i matisos.

Els recitals de Poesia als parcs. Lletres i paisatges es desenvolupen de forma encavalcada al llarg de l'any, entre els mesos d'abril i novembre, segons el calendari dels diferents actes de Viu el parc!, al qual, tot i tenir naturalesa pròpia, aquest cicle poètic segueix vinculat.

Darrera actualització: 23.10.2019 | 11:59

Imatges

Poesia als parcs. Lletres i paisatges