Begues aporta al voltant de 3.000 € a La Marató de TV3

Les activitats, centralitzades al Centre Cívic El Roure durant el diumenge, van aplegar un notable nombre de beguetans i beguetanes

Ja es coneix el total de les aportacions realitzades a Begues a favor de La Marató de TV3 aquest passat diumenge 18 de desembre. Han estat al voltant de 3.000 € els que s’aconseguien a través de les nombroses activitats que es van desenvolupar i que, enguany, es van centralitzar al Centre Cívic El Roure. Aquestes van incloure propostes com el ball de swing amb la música en directe de la BigBandBegues amb la Marian Barahona i les dues representacions de “Els pastorets” de SpaiDart amb la col·laboració del Club de Rítmica, els Timbalers i la Coral Infantil Montau. Totes dues activitats es van programar al Teatre El Goula.

D’altra banda es va instal·lar un cor gegant on deixar monedes, es van vendre pintxos solidaris al restaurant i es van realitzar una recollida de joguines a càrrec de +KRitme, un festival del col·legi Sant Lluís, les nadales al carrer de la Coral Montau, els jocs de Juguem a Begues, carpes solidàries de l’associació de Fibromiàlgia de Begues i dels Timbalers de Begues, activitats amb la colla Gegantera de Begues, classes de ioga a l’Escorxador i activitats del Club de Voleibol al poliesportiu.

Dijous, 22 de desembre de 2016 a les 16:45
Darrera actualització: 22.12.2016 | 16:59