Begues celebra el Carnestoltes de portes endins

Dimecres, 10 de febrer de 2021 a les 09:00

Les activitats previstes per a la festa de la disbauxa es difondran a través de les xarxes socials municipals. Des de la Biblioteca La Ginesta també s'han preparat activitats telemàtiques per a infants.

De l'11 al 17 de febrer, Begues celebrarà el Carnestoltes. Serà una celebració adequada als temps de pandèmia, de portes endins, amb una sèrie d'activitats a través de les xarxes socials i amb la participació de la ciutadania.

Així, des de l'Ajuntament de Begues es fa una crida a la població perquè pengi a les xarxes socials fotografies de les seves disfresses de quan eren infants amb l'etiqueta #CarnestoltesBegues.

A més, cada dia, a les 18 h, a les xarxes socials municipals (Facebook, Twitter i Instagram) es publicaran uns vídeos explicatius d'alguns elements tradicionals del Carnestoltes de Begues com el moixó foguer, el rei Carnestoltes o els novençans, entre altres.

I dissabte, 13 de febrer, a les 18 h, també a les xarxes socials de l'Ajuntament es publicarà un vídeo amb les millors imatges dels darrers anys de les rues i els concursos i comparses de disfresses tot esperant que l'any vinent es pugui celebrar com sempre.

Tallers a la Biblioteca La Ginesta

Per altra banda, la Biblioteca La Ginesta ha preparat dos tallers virtuals. El primer tindrà lloc divendres, 12 de febrer, a les 18 h i consistirà en un taller científic de Carnestoltes a través de l'Instagram de l'equipament.

El taller consistirà en la fabricació d'una mà mecànica de Frankenstein. Es tracta d'una activitat per a infants a partir de cinc anys i cal inscripció prèvia. El material s'ha de recollir a la Biblioteca.

L'altre taller consisteix en l'elaboració d'un petjapapers seguint les instruccions d'un vídeo que es troba a les xarxes socials de la Biblioteca (Facebook i Instagram). El material també s'ha de recollir a l'equipament cultural.

Darrera actualització: 09.02.2021 | 09:36