Begues comença a fer olor a Festa Major

Dilluns, 15 de juliol de 2019 a les 10:10

Les Penyes inauguren dijous un esdeveniment farcit d'actes per a tothom organitzats en bona part per les entitats locals i que s'allargarà fins al 25 de juliol.

Dijous, 18 de juliol, es donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major de Begues amb l'obertura de les Penyes, les quals arriben a la vuitena edició i que duraran fins al diumenge. Serà una Festa Major, com sempre, farcida d'actes per a tothom i amb el protagonisme de les entitats locals.

Un dels moments destacats d'enguany serà el naixement de la nova bèstia de foc de Begues, filla de la Cuca Fera. Aquest esdeveniment tindrà lloc durant el correfoc dels Diables i Timbalers de Begues, previst per al dissabte, a partir de les deu de la nit.

De la resta d'activitats de la Festa Major, que s'allargarà fins al 25 de juliol cal remarcar l'obra de teatre DeSEXperats que podrà veure divendres a la nit al Teatre El Goula, la tradicional Trobada amb el Gegant Martí seguida del Cercavila i la Trobada Castellera, diumenge al matí, o l'arrossada popular de dijous de la setmana vinent, per destacar-ne tan sols algunes.

La Festa Major d'enguany farà incidència en la reducció de l'ús del plàstic i la recollida selectiva en les diferents activitats, a través de la campanya Per Festa Major... Fem-ho Bé! D'altra banda, les activitats adreçades específicament al públic jove (Penyes i Discomòbil) comptaran amb Punts Lila, un espai de suport i informació contra els comportaments sexistes i lgtbifòbics.

Consulteu el programa actualitzat per a més informació.

Darrera actualització: 15.07.2019 | 10:05