Begues comença a preparar-se per a l'arribada dels Reis Mags

Dimarts, 31 de desembre de 2019 a les 09:00

Dimecres, 1 de gener, al passeig de l'Església es podran lliurar les cartes als Reis Mags en un acte organitzat per Joves pel Nadal, entitat que també s'encarrega de la Cavalcada del dia 6.

Begues ja comença a preparar-se per a l’arribada dels tres Reis Mags. De fet, l’entitat Joves pel Nadal ja ho té tot a punt perquè l’1 de gener els beguetans més petits puguin lliurar les seves cartes. Serà de sis de la tarda a les vuit del vespre al passeig de l’Església. En cas de pluja, l’acte es realitzarà al pavelló de l’escola Sant Cristòfor.

El 4 de gener, de deu del matí a les deu de la nit, Joves pel Nadal serà tot el dia a l’Escorxador, ultimant preparatius. I el plat fort serà, com sempre, la Cavalcada de la nit del 5 de gener, en la qual es lliuraran els regals demanats pels infants de Begues. La comitiva reial sortirà a les sis de la tarda des de l’avinguda Pare Manyanet i acabarà a la Nau.

El recorregut complet serà avinguda Pare Manyanet, Torres Vilaró, carrer Major, passeig de l’Església, Ferran Muñoz, (1a parada) la Rambla, Joan Baptista Borés, Mary Santpere, Sant Domènec, Gimeno Navarro, Doctor Molins, Camí Ral, zona industrial, barri de Campamà (2a parada), Begues Parc (rotonda av. Mediterrània, 3a parada), carretera Avinyonet, Camí Ral, Cal Frare, Joan Maragall (4a parada), Saragossa, Can Pau dels Bous, Barcelona, Santa Eulàlia, Sant Eudald, Lleida, Sant Domènec, Sant Jaume, Joan Baptista Borés i Camí Ral.

Darrera actualització: 30.12.2019 | 11:20