Begues commemora dimecres el Dia Mundial de les Persones Refugiades

Dimarts, 18 de juny de 2019 a les 09:00

Al Centre Cívic El Roure es presentarà la campanya Sense refugi, de la CEAR, i es passarà el documental Fugir per estimar i ser, sobre la problemàtica del col·lectiu LGTBI al Marroc. A partir de les 19.30 h.

Begues celebrarà el Dia Mundial de les Persones Refugiades amb un acte a la Sala Polivalent del Centre Cívic El Roure dimecres, 19 de juny, a partir de les 19.30 h. Sota el lema No només fugen de les guerres, es presentarà la campanya Sense refugi i es projectarà un documental.

Sense refugi és una campanya organitzada per la Comissió Espanyola d'Ajuda a les Persones Refugiades (CEAR) en la qual es vol incidir en el fet que les persones que es veuen forçades a marxar del seu país ho fan no només per conflictes bèl·lics, sinó també per violació dels seus drets econòmics, socials, culturals o ambientals.

Després es passarà el documental Fugir per estimar i ser, una pel·lícula elaborada per diversos periodistes de La Directa en la qual es vol visibilitzar la problemàtica de les persones del col·lectiu LGTBI al Marroc, les quals han de fugir per poder viure amb normalitat les seves relacions.

El Dia Mundial de les Persones Refugiades va ser establert el 2001 per les Nacions Unides per al 20 de juny per tal de donar a conèixer la situació dels més de 25 milions de persones al món que s'han vist obligades a deixar les seves llars.

Darrera actualització: 17.06.2019 | 12:36

Imatges

Campanya refugiats