Begues encén divendres el Nadal virtualment

Dimecres, 2 de desembre de 2020 a les 09:00

Mitjançant un vídeo que es difondrà a les xarxes socials de l'Ajuntament, cinc persones del municipi premeran el botó d'encesa dels llums de Nadal. Serà divendres a tres quarts de sis de la tarda.

Begues encén divendres els llums de Nadal. A diferència d'altres anys, serà un acte virtual, per a evitar aglomeracions de gent al passeig de l'Església. En concret, serà a través d'un vídeo que es difondrà per les xarxes socials de l'Ajuntament (Facebook, Twitter, YouTube i Instagram) a tres quarts de sis de la tarda.

En aquest vídeo, cinc persones de Begues, de diferents edats, premeran el botó màgic que encén els llums de Nadal instal·lats en diversos carrers del municipi. A més, cada una d'aquestes persones llançarà un desig perquè aquest Nadal atípic sigui almenys tan entranyable com els passats.

Pel que fa als punts de llum, aquests són 64, tots ells de tecnologia LED, molt més eficient i respectuosa amb el medi ambient. Els punts de llum s'han col·locat al llarg del municipi, però aquest any s'ha reforçat la presència a l'eix comercial del centre, per fer més viu l'esperit nadalenc en les compres d'aquestes festes al comerç local. A més, al passeig de l'Església hi haurà també el tradicional arbre de Nadal.

L'encesa dels llums de Nadal donarà peu, en els propers dies, a l'arrencada de la campanya de promoció comercial, que enguany tampoc faltarà a la seva cita, tot i que serà diferent a la d'anys anteriors per adaptar-se als requeriments de la pandèmia. També en els propers dies es donaran a conèixer els detalls de la celebració de les principals tradicions populars d'aquestes Festes a Begues. De moment ja es pot avançar que tant el Tió com els Reis seran presents a Begues, tot i les restriccions, i faran arribar la seva màgia i regals als infants del poble.

Darrera actualització: 01.12.2020 | 14:44