Begues enceta setembre farcit d'exposicions

Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 10:00

De les quatre mostres programades, dues es podran veure al Centre Cívic El Roure i dues més al Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa amb la fotografia com a protagonista.

Aquest setembre es renoven les exposicions de Begues amb un ventall per a tots els gustos i amb un protagonista clar: la fotografia. Tot i això, el mes vinent també hi haurà lloc per a la pintura de la mà del Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa.

Dues d'aquestes exposicions de fotografies es podran veure al Centre Cívic El Roure. En concret, a l'Espai Expositiu Lina Font es poden admirar les obres de Guillem Vidal, dins el programa Un Pont d'Art Vigent. Aquesta mostra estarà habilitada fins a l'octubre i s'inaugurarà oficialment el 22 de setembre a les 12 h.

Entre el 5 i el 17 de setembre, la sala polivalent del Centre Cívic El Roure acollirà la mostra d'imatges del concurs Viu el Parc! que organitza el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels als parcs de Garraf, Olèrdola i Foix.

Finalment, a Vallgrassa s'inauguraran el 29 de setembre a les 12 h dues exposicions. A l'Espai Fotogràfic Humberto Rivas es podran veure les fotos de María Alzamora, mentre que l'Espai Interdisciplinari acollirà les pintures de l'artista alguerès Gianni Nieddu, gràcies a la Galeria d'Art Bonaire i l'Obra Cultural de l'Alguer sobre aquest artista alguerès.

Darrera actualització: 18.08.2019 | 19:30