Begues es mulla diumenge per l'esclerosi múltiple

Dimarts, 9 de juliol de 2019 a les 09:00

La piscina municipal s'adhereix un any més a la jornada solidària Mulla't per l'esclerosi múltiple, on es podran veure les actuacions dels Timbalers de Begues, la Coral Montau i el Grup Sardanista de Begues.

Begues es torna a mullar per l’esclerosi múltiple. El municipi participarà un any més en la jornada solidària que la Fundació Esclerosi Múltiple organitzarà diumenge, 14 de juliol, a les piscines municipals de tot el país.

Així, la piscina municipal de Begues estarà oberta a partir de les deu del matí per a totes aquelles persones que vulguin prendre part en aquesta iniciativa en benefici dels infants afectats per aquesta malaltia degenerativa del sistema nerviós.

A banda d’una donació voluntària, també es podran adquirir els productes de la FEM, com tovalloles, samarretes o bosses de platja, entre altres. I, a partir de les onze del matí, hi haurà actuacions a càrrec d’entitats locals.

En concret, hi haurà les actuacions dels Timbalers de Begues, de la Coral Montau i del Grup Sardanista de Begues. A més, el personal de la piscina municipal també dirigirà una activitat per a tothom qui hi vulgui participar

Darrera actualització: 08.07.2019 | 11:01

Imatges

Mulla't per l'esclero múltiple cartell