Begues es prepara per a la 12a Mostra d'Entitats locals

Divendres, 27 de setembre de 2019 a les 09:00

L'esdeveniment, que tindrà lloc diumenge al matí al passeig de l'Església i els seus entorns, serà inaugurat a les 12.00h

Tot està a punt perquè diumenge, 29 de setembre, se celebri la 12a Mostra d'Entitats de Begues, en la qual participaran una cinquantena d'entitats i associacions. Serà entre les 10 i les 14 h principalment al passeig de l'Església però també als entorns com els carrers Major i Ferran Muñoz o les places Camilo Riu i de l'Ateneu.

L'esdeveniment, que coincidirà amb la Mostra d'Oficis Artístics i Artesania, comptarà amb un escenari al capdamunt del passeig de l'Església on es desenvoluparan diverses activitats. Així, a les 10.45 h hi haurà una demostració de defensa personal a càrrec d'Espai Maragda.

A les 11 h es podrà veure una demostració de dancing dance a càrrec de l'AMPA de l'escola Sant Cristòfor i, mitja hora més tard, el Club Esportiu Karate Begues hi realitzarà una mostra d'arts marcials.

A les 12 h s'inaugurarà oficialment la Mostra, que comptarà amb les actuacions dels Geganters de Begues i dels Encantats de Begues, finalitzarà amb la tradicional foto de família de totes les entitats participants.

Els actes a l'escenari del passeig de l'Església continuaran a les 12.45 h amb la interpretació de la cançó Sweet charity a càrrec del Teatre Musical de Begues 2019. A les 13 h serà el torn dels Timbalers de Begues i, mitja hora més tard, hi haurà sardanes amb el Grup Sardanista de Begues.

Actes paral·lels

Però les activitats al voltant de la Mostra d'Entitats també es podran trobar als entorns adjacents al passeig de l'Església. Com a la plaça de l'Ateneu, on s'instal·larà un futbolí humà del Futbol Sala Begues, gegants i circuit per a capgrossos i un camió i jocs dels Bombers de Begues.

A la plaça Camilo Riu, de 10 a 13 h hi haurà ludoteca i espai nadons a càrrec de Juguem a Begues. I al carrer Ferran Muñoz es podran trobar una exposició de cotxes clàssics, de la Cuca-Fera i la Ferla i d'11 a 13 h també hi haurà una exhibició de patinatge i circuit de patins a càrrec del Club Patinatge Artístic Begues.

Seguiment al minut per les xarxes socials i Ràdio Begues

Les persones que visitin la Mostra poden participar en una gimcana d'entitats recollint les cartolines que obtindran a cada estand. A més, poden pujar les imatges que facin de l'esdeveniment a les xarxes socials amb les etiquetes #mostrabegues i #begues. Els canals de Facebook i Twitter de l'Ajuntament faran un seguiment especial de la jornada.

A més, al llarg de tot el matí hi haurà un programa especial de Ràdio Begues, la qual emetrà en directe un magazín amb entrevistes i música.

Darrera actualització: 28.09.2019 | 17:25

Imatges

Cartell 12a Mostra d'Entitats de Begues Activitats 12a Mostrad d'Entitats de Begues