Begues exposa a la Fundació Blanquerna el projecte artístic de la llar d'infants El Guinyol

Dimarts, 14 de novembre de 2017 a les 09:00

'Un recorregut d'art' es va desenvolupar el 2014 i va ser una col·laboració entre el centre educatiu i 13 artisties del Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa coordinats pel beguetà Jordi Aligué.

Begues va estar present en les setzenes Jornades Diàleg Escola-Universitat que es va celebrar dissabte, 11 de novembre, a la Fundació Blanquera de la Universitat Ramon Llull, a Barcelona. La llar d'infants El Guinyol hi va presentar el projecte 'Un recorregut d'art' que va desenvolupar el 2014 amb una sèrie d'artistes del Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa coordinat per Jordi Aligué, coordinador artístic d'Un Pont d'Art Vigent.

Les Jornades, que van tenir lloc a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport, tenien el doble objectiu d'oferir un espai de comunicació i d'intercanvi a les escoles que col·laboren amb la Facultat en la formació dels futurs mestres. Sota el nom 'Infància, art i escola', les Jornades van servir per reflexionar i compartir idees i experiències sobre el paper de les arts a l'escola. A banda de Begues, també hi van participar centres de Barcelona, Ullastrell, Tàrrega, Terrassa i Sant Boi de Llobregat.

El projecte 'Un recorregut d'art; de la llar d'infants al taller de l'artista', va ser una col·laboració entre els alumnes del Guinyol i 13 artistes de Vallgrassa que va servir també per inaugurar la sala d'exposicions del Centre Cívic El Roure. En aquest projecte, els infants van realitzar una sèrie d'expressions artístiques que posteriorment van servir com a inspiració als artistes.

Darrera actualització: 13.11.2017 | 15:02

Imatges

guinyol blanquerna 02 guinyol blanquerna 03