Begues ho té tot a punt per a la celebració de la revetlla de Sant Joan

Després de rebre la Flama del Canigó hi haurà sopar popular, encesa de les fogueres i música fins a la matinada.

La nit de dissabte se celebrarà la revetlla de Sant Joan. Els actes a Begues començaran a dos quarts de vuit del vespre amb la rebuda de la Flama del Canigó, la qual passarà pels carrers Sant Climent, Montseny, l'avinguda Pare Manyanet, Avets, Comte d'Urgell, Ferran Muñoz, Bosc, i avinguda Torres Vilaró fins al passeig de l'Església. Després de l'encesa del peveter, es llegirà el manifest d'Òmnium Cultural i es realitzarà un recital de poesia a càrrec de la Font de Poemes.

A les nou del vespre, la plaça de l'Ateneu serà l'escenari del sopar popular i, a dos quarts de dotze de la nit, tindrà lloc la dansa de bruixes i el beuratge màgic de les bruixes i bruixots de Begues. També s'encendran les fogueres amb la Flama del Canigó. Tot seguit, a la mitjanit, el grup Zenit amenitzarà la revetlla de Sant Joan amb un ball al passeig de l'Església on també hi haurà coca de Sant Joan.

I per als qui vulguin allargar la festa fins a l'alba, a la una de la matinada començarà a les instal·lacions esportives una discomòbil on també es podrà degustar la coca de Sant Joan.

Cal recordar que des del Departament d'Interior de la Generalitat s'han donat una sèrie de consells per gaudir d'una revetlla amb precaució i seguretat tant en l'ús dels petards com en l'encesa de les fogueres.

Dimecres, 20 de juny de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 19.06.2018 | 12:06