Begues participa dissabte en la jornada europea de neteja de l'entorn natural

De 10 a 13.30 h s'organitzarà una neteja dels entorns del Pi Gros. Es recomana als participants assistir amb roba i calçat còmodes, a més de portar aigua i gorra.

Begues participarà dissabte, 12 de maig, en la jornada Let's clean up Europe!, una acció comuna arreu d'Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. A Begues, la jornada tindrà lloc als entorns del Pi Gros entre les deu del matí i dos quarts de dues de la tarda.

Tothom qui estigui interessat a participar-hi ha d'enviar un correu a begues@begues.cat. El punt de trobada serà al carrer Aragó i caldrà portar roba i calçat còmode, i és molt recomanable portar també aigua i gorra. També cal seguir una sèrie de normes de seguretat.

La jornada Let's clean up Europe! Va néixer el 2014 com una forma de promoure accions de sensibilització a través de la recollida dels residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etcètera. L'esdeveniment s'emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que a Catalunya lidera l'Agència Catalana de Residus.

Si voleu saber la resta d'activitats que es realitzen a Catalunya sobre el Let's clean up Europe!, cliqueu aquí.