'Begues Percussió' arriba a la seva tercera edició

Dijous, 28 de novembre de 2019 a les 09:00

Aquest diumenge, 1 de desembre, els Timbalers de Begues seran els amfitrions de la 3a edició de la trobada de grups de percussió i batucades, que portarà fins al poble 8 colles més d'arreu de les comarques barcelonines.

Els ritmes i la percussió tornaran a fer retronar Begues en una nova edició del festival 'Begues Percussió', organitzada per la colla Timbalers de Begues i que enguany arriba a la seva tercera edició. La trobada començarà a les 11.00h amb una rua que sortirà de davant de l'Ajuntament i que recorrerà el carrer Major i el passeig de l'Església. Allà tindrà lloc l'actuació final de tots els grups participants, que està previst que finalitzi als volts de les 14.00h.

Enguany acompanyaran als Timbalers de Begues un total de vuit colles vingudes de diferents poblacions de la demarcació. Des del Maresme vindran els Ambitum, de Mataró i des del Penedès el grup Tabalots, de Sant Sadurní d'Anoia. El Baix Llobregat hi serà representat pels grups BumBamBoi Percutors, de Sant Boi, Drums Batukada, d'Esplugues i Toqui Ki Toqui, de Santa Coloma de cervelló. Finalment, des de Barcelona arribaran els Bahia Sound i la colla Tokem x Tu Party.

Per als Timbalers de Begues, aquest festival esdevé ja una de les seves grans cites anuals, juntament amb les actuacions que ofereixen pels correfocs de Festa Major, per la Rua de Carnaval o en l'acte de rebuda de la Flama del Canigó, entre d'altres.

Darrera actualització: 26.11.2019 | 14:50

Imatges

Begues Percussió 2019