Begues, present al Congrés per a l'Erradicació de les Violències Masclistes

Dimarts, 27 d'octubre de 2020 a les 09:00

La regidora Marta Roig participa en la segona edició d'aquest esdeveniment organitzat per l'Institut Català de les Dones (ICD) de forma virtual des d'ahir dilluns i fins a demà dimecres.

Begues és present a la segona edició del Congrés Internacional per a l'Erradicació de les Violències Masclistes. La regidora Marta Roig representa el municipi en aquest esdeveniment organitzat per l'Institut Català de les Dones de forma virtual entre els dies 26 i 28 d'octubre.

L'acte reuneix les persones professionals dels circuits de violència masclista i al personal de les administracions públiques i de les entitats dedicades al disseny i execució de polítiques i accions amb perspectiva de gènere.

L'objectiu és el de crear un espai que afavoreixi la suma del coneixement sobre les diverses teories i praxis feministes per a l'erradicació de les violències masclistes, per tal de convertir el congrés en un escenari idoni per a la construcció d'aliances i el treball en xarxa.

En aquesta segona edició, el congrés té l'objectiu específic de posar de manifest l'impacte de la pandèmia en les violències masclistes, així com quines han estat les estratègies, aliances i aprenentatges que s'han generat entre la diversitat d'agents socials encarregats de donar resposta a les situacions de violència masclista en temps de la Covid-19.

L'acte es pot seguir en directe al web de l'ICD.

Darrera actualització: 26.10.2020 | 10:18

Imatges

Un moment del Congrés