Beneficis fiscals en taxes municipals per a persones pensionistes i majors de 65 anys

Dijous, 12 d'abril de 2018 a les 09:00

Les taxes de clavegueram i residus ofereixen descomptes de fins al 50% a les persones del col·lectiu de la gent gran de Begues.

Les ordenances fiscals de l’Ajuntament de Begues preveuen una sèrie de beneficis per als col·lectius més vulnerables de la població. Així, hi ha bonificacions a les taxes de clavegueram i residus per a les persones de més de 65 anys o pensionistes per raó de jubilació, viudetat, discapacitat absoluta o permanent o persones beneficiàries d’una pensió no contributiva.

La reducció en la quantitat a pagar és del 10% en el cas d’ingressos mensuals de convivència superiors en un 25% del salari mínim interprofessional, del 25% quan els ingressos són iguals al salari mínim i poden arribar al 50% si els ingressos són inferiors al salari mínim interprofessional.

Com sol·licitar els ajuts

Per tal de beneficiar-se d’aquesta bonificació, les persones interessades han de presentar la corresponent instància a l’Oficina de Gestió Tributària (passeig de l’Església, 1) trenta dies abans que finalitzi el termini per al pagament voluntari de la taxa, juntament amb la documentació requerida.

Darrera actualització: 14.05.2018 | 16:35