Comencen les excavacions a la Cova de Can Sadurní

Divendres, 5 de juliol de 2013 a les 00:00
El 7 de juliol comença el camp de treball "Arqueologia del Garraf", en què 24 joves de tot el món participen en l'excavació de la Cova de Can Sadurní i l'adequació de l'exterior del jaciment per poder fer visites obertes al públic.

Les persones participants, amb edats compreses entre 18 i 30 anys, col·laboren voluntàriament en aquesta iniciativa, que s\'emmarca dins del projecte Ciutadans compromesos, de la Federació Catalana de l\'Esplai.

L\'activitat està coordinada per un equip de professionals encapçalats per l\'arqueòleg Manel Edo, que dirigeix l\'excavació. A part de les actuacions a l\'interior de la cova, les persones voluntàries treballaran en l\'entorn més immediat del jaciment, però també a la zona que l\'envolta, com la Masia de Can Sadurní, en què es faran intervencions en els forns de calç i una barraca de vinya de pedra seca.

El camp de treball l\'organitza el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l\'Arqueologia del Garraf Ordal (CIPAG), l\'Ajuntament de Begues, la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, el Centre d\'Estudis Beguetans, la Fundació Catalana de l\'Esplai i l\'Associació Catalana de Cases de Colònies.

Darrera actualització: 09.08.2016 | 12:49