Comencen les inscripcions a la Caminada per l'ELA

Divendres, 31 de maig de 2019 a les 09:00

Les inscripcions es podran formalitzar els diumenges 2 i 9 de juny en una carpa que se situarà davant Cal Pere Vell entre les 10 i les 14 h. La caminada solidària tindrà lloc el 16 de juny a les 17.30 h i constarà de dues rutes.

El 16 de juny, Begues es tornarà a mobilitzar per mostrar la seva solidaritat en la Caminada per l'ELA, una iniciativa que vol recaptar fons per a la investigació de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica. Aquest any, la Caminada constarà de dues rutes: una de 7 quilòmetres i una altra de 12.

Els diumenges 2 i 9 de juny es podran formalitzar les inscripcions en una carpa que se situarà davant Cal Pere Vell entre les 10 i les 14 h. El cost és de 5 euros i de regal hi haurà una samarreta commemorativa. Els diners es destinaran a la Fundació Miquel Valls.

Ambdues caminades, organitzades pel col·lectiu ciutadà Salta x l'ELA i l'Ajuntament de Begues, sortiran a les 17.30 h des de l'Ajuntament cap a Can Vendrell, Cal Ros, l'Alzina i Cal Barreres. Des d'aquesta masia, les persones participants al recorregut de 7 quilòmetres tornaran a l'Ajuntament.

La resta de participants continuaran cap a Cal Cataquero tot passant per una sèrie de masies del terme municipal que inclouran Can Figueras, Can Pau o Can Sadurní, entre altres, fins al Pi Gros. D'aquí es passarà per Can Térmens, Can Rigol i Cal Jepis, fins a tornar a l'Ajuntament.

120.000 casos diagnosticats a diari al món

L'ELA és una malaltia degenerativa que afecta les neurones motores del cervell, el tronc encefàlic i la medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l'ordre del moviment voluntari del cervell als músculs. La malaltia afecta unes 400 persones a Catalunya i cada dia es diagnostiquen 120.000 casos a tot el món.

Darrera actualització: 31.05.2019 | 09:30