Convocat el concurs de fotografies per il·lustrar el calendari municipal del 2019

Dijous, 4 d'octubre de 2018 a les 09:00

Les persones interessades han d'enviar les seves imatges amb paisatges de Begues abans del 28 d'octubre.

Ja és oberta la convocatòria per al concurs fotogràfic per il·lustrar el calendari municipal del 2019. Les persones interessades a participar-hi han d'enviar les seves imatges dels paisatges de Begues, natural o urbà, fins al 28 d'octubre abans de les dotze de la nit. El certamen, adreçat tant a professionals de la fotografia com a aficionats, permet també qualsevol tècnica de pressa d'imatge.

Les propostes s'han d'enviar al correu electrònic begues@begues.cat en format digital jpeg amb la mínima compressió, sense cap marca d'aigua ni cap identificació, a una amplada i alçada de 24 x 24 centímetres. Al correu s'ha d'especificar que és pel concurs fotogràfic pel calendari del 2019 i també s'hi haurà de fer constar el títol de la fotografia, el nom del concursant i el seu número de DNI i adreça postal i un telèfon de contacte.

El màxim de fotografies admeses per autor serà de quatre. Les fotografies hauran de ser inèdites, és a dir, que no hauran hagut de ser premiades en cap altre concurs. Els drets d'autor seran cedits a l'Ajuntament gratuïtament. Les 13 millors imatges s'inseriran en el calendari municipal de l'any vinent i les persones autores rebran un obsequi com a agraïment. Totes les fotografies presentades (incloses les no premiades) seran publicades en una galeria d'imatges dins el web municipal.

El veredicte del jurat es farà públic el 2 de novembre a través del web i de les xarxes socials municipals. El jurat estarà format per tres persones de Begues professionals de la fotografia. El lliurament de premis tindrà lloc durant la presentació i exposició del calendari, al Centre Cívic El Roure, en una data encara per determinar. Consulteu les bases senceres del concurs de fotografia per al calendari del 2019 per a més informació.

Darrera actualització: 03.10.2018 | 10:50