Convocat un Ple Extraordinari en resposta a la sentència del procés

Dimarts, 15 d'octubre de 2019 a les 14:00

Tindrà lloc dimecres, a les 13 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Begues, i servirà per portar a aprovació una moció de rebuig a la sentència i reclamar la llibertat immediata dels presos polítics.

L'Ajuntament de Begues convoca un ple extraordinari per a dimecres a les 13.00h per debatre una moció de rebuig a la sentència del procés, com a resposta conjunta del món local en suport a les persones condemnades pel Tribunal Suprem.

Fins que no es desenvolupi aquest ple extraordinari, l'Ajuntament de Begues ha suspès els seus actes institucionals.

Dilluns, el consistori ja va convocar una concentració ciutadana davant de l'Ajuntament, i ha anunciat que participarà de l'acte unitari convocat a Barcelona el 26 d'octubre per part de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM).

El Ple Extraordinari es podrà seguir en directe a través del servei de VideoActa. Per cert, també dimecres, de forma prèvia al debat de la moció, tindrà lloc el sorteig per escollir els integrants de les meses electorals per als comicis del 10 de novembre. Un sorteig que, tal i com marca la legislació, es realitza també en el marc d'un Ple Extraordinari. 

Darrera actualització: 15.10.2019 | 13:58