Convocatòria de Ple Ordinari per a dimecres, 24 de febrer

Dilluns, 22 de febrer de 2021 a les 09:00

La sessió començarà a les 19 h i es podrà seguir en directe pel servei de VideoActa.

Dimecres, 24 de febrer, l'Ajuntament de Begues celebrarà un Ple Ordinari, a les 19 h. La sessió, que tindrà lloc per mitjans telemàtics, es podrà seguir en directe pel servei de VideoActa.

L’ordre del dia de la sessió és el següent:

1. Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió extraordinària urgent anterior de 21/01/2021, de l’acta de la sessió ordinària anterior de 27/01/2021, i de l’acta de la sessió extraordinària urgent anterior de data 03/02/2021.

DICTÀMENTS COMISSIÓ INFORMATIVA

2. Aprovació de l’increment retributiu dels empleats municipals 2021.

MOCIONS

3. Moció de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentada pels grups municipals ERC-AM, JxCAT i CUP, de suport a l’amnistia.

4. Moció de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) presentada pels grups municipals JxCAT, ERC-AM i la regidora no adscrita Marta Roig de suport a Pablo Hasél.

5. Moció presentada pels grups municipals JxCAT i PSC-CP de suport al dictament del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat.

6. Moció presentada pel grup municipal Socialista de Begues amb motiu del dia 8 de març, Dia Internacional dels Drets de les Dones.

7. Moció presentada pel grup municipal CUP i la regidora no adscrita Marta Roig en suport a Pablo Hasél i la preservació del dret de llibertat d’expressió.

8. Moció presentada pels grups municipals BEC, PSC-CP i ERC-AM sobre el reforçament i l’actualització del pacte antitransfuguisme i d’adhesió al pacte per l’estabilitat institucional (III addenda de l’acord sobre un codi de conducta política en relació amb el transfuguisme a les institucions democràtiques).

DONAR COMPTE

9. Donar compte del Decret d’Alcaldia núm. 161 d’adhesió al manifest de la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el poble Sahrauí i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament de conmemoració del 27 de febrer.

10. Donar compte de les resolucions d'Alcaldia a data 18 de febrer de 2021.

PRECS I PREGUNTES

Darrera actualització: 22.02.2021 | 08:08