Demà, Begues encén el Nadal

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 09:00

L'encesa dels llums de Nadal serà demà a les 18 h al passeig de l'Església. Aquest any hi haurà 64 punts que il·luminaran el Nadal al municipi i al passeig de l'Església es tornarà a trobar l'arbre dels bons propòsits.

Demà dijous, 5 de desembre, s'encendran els llums de Nadal de Begues. L'acte tindrà lloc a les 18 h davant Cal Pere Vell i consistirà en l'encesa de l'enllumenat a càrrec dels infants del municipi. Grans i petits, a més, podran plasmar els seus desitjos per a aquestes festes en uns targetons que es penjaran a l'Arbre dels bons propòsits, instal·lat al mateix passeig de l'Església.

Enguany, els carrers de Begues estaran il·luminats per 64 punts de llums de Nadal, tot ells formats amb tecnologia LED. D'aquesta manera es fa compatible la voluntat de fer lluir l'ambient nadalenc al poble, amb un consum reduït d'energia i amb menor impacte ambiental.

L'encesa de les llums serà el tret de sortida de les diverses activitats que s'organitzen per Nadal, Cap d'Any i Reis. Enguany es consolida la Fira de Nadal (14 de desembre), i no falten a la cita tradicions clàssiques com la Festa de Nadal de la Gent Gran (16 de desembre), el Caga Tió (22 de desembre) i la Missa del gall (24 de desembre).

El 31 de desembre, a Begues, arribarà l'Home dels Nassos i el pavelló Jaume Viñas Pi acollirà un cop més la festa de Cap d'Any. A més, l'1 de gener hi haurà la recollida de cartes per als Reis Mags, els quals arribaran la nit del 5 de gener amb la tradicional Cavalcada.

Darrera actualització: 02.12.2019 | 17:25