Dissabte, debat dels candidats a l'Alcaldia de Begues al Teatre El Goula

Divendres, 17 de maig de 2019 a les 09:00

L'acte, que començarà a les 18 h i és obert a tota la ciutadania del municipi, està organitzat per l'associació juvenil 6tres9. Hi participaran 9 de les 10 llistes que es presenten als comicis del 26 de maig.

Demà dissabte, 18 de maig, el Teatre El Goula serà l'escenari d'un debat entre nou dels deu caps de llista de les formacions polítiques que es presenten a Begues a les eleccions municipals del 26 de maig. L'acte, organitzat per l'associació juvenil 6tres9, començarà a les 18 h i serà obert a tothom.

El debat s'iniciarà amb la presentació, en un minut cadascú, de cada candidat. Després es projectaran les entrevistes que el 6tres9 ha enregistrat de cada alcaldable amb les seves propostes per a diversos temes d'interès social, que tindran una durada de tres minuts per candidatura.

Tot seguit es llegiran les preguntes que els beguetans i les beguetanes han fet arribar a les xarxes socials del 6tres9 a través de l'etiqueta #ResponBegues. Els i les candidates podran triar les preguntes i tindran tres minuts per contestar-les. En acabar, cada un d'ells tindrà un minut per al·lusions.

Després hi haurà un descans en el qual es recolliran preguntes del públic assistent al debat. Aquestes preguntes es formularan en retornar del descans i al llarg de mitja hora. A continuació tornarà a haver-hi un temps d'al·lusions d'un minut per candidat i, per acabar, cada cap de llista disposarà d'un minut final.

Un debat diferent dels anteriors

El debat electoral amb les formacions que es presenten a Begues als comicis municipals ha estat organitzat en les tres darreres convocatòries pel 6tres9. Aquest any, però, s'ha hagut de canviar el format de les edicions anteriors a causa de l'elevat nombre de llistes que es presenten.

Per aquest motiu, al llarg de la setmana passada l'entitat de joves va enregistrar unes entrevistes amb els i les alcaldables sobre temes diversos que es projectaran durant el debat, a banda de recollir les inquietuds de la ciutadania de Begues a través de les xarxes socials.

Darrera actualització: 17.05.2019 | 09:23