Dissabte, doble sessió de cinema al Teatre El Goula

A les 18.30h es passarà Hotel Transsilvània 3 dins el cicle CINC, mentre que a les 21.30h es projectarà Campeones, film espanyol aspirant als Òscars.

El Teatre El Goula celebrarà dissabte, 24 de novembre, una doble sessió de cinema. A dos quarts de set de la tarda es projectarà la pel·lícula d'animació Hotel Transsilvània 3 i, a dos quarts de nou de la nit, es passarà Campeones, el film espanyol candidat als Òscars 2019.

El tercer lliurament d'Hotel Transsilvània forma part del cicle de Cinema Infantil en Català, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i entitats locals.

Hotel Transsilvània 3 explica les aventures de la família de Dràcula (tant humans com monstres) i els seus amics, els quals se'n van de vacances en un creuer de luxe per a monstres. Dràcula s'enamorarà d'una misteriosa dama, capitana del vaixell, que li portarà més d'un problema.

Campeones, en canvi, explica la història del segon entrenador d'un equip professional de bàsquet qui és obligat a entrenar un grup de nois amb discapacitat intel·lectual per ordre judicial, després d'estavellar el seu cotxe en conduir begut. A contracor comença el que per a ell són treballs forçats, però que, amb el temps, s'adona que els nois amb discapacitat són feliços i independents malgrat la seva malaltia.

El preu de l'entrada per a Hotel Transsilvània 3 és de quatre euros, tant per persones adultes com per a infants. Per a Campeones, l'entrada costarà cinc euros. En ambdós casos, les entrades s'han d'adquirir una hora abans de les sessions i només es podrà pagar en efectiu.

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 19.11.2018 | 10:50

Imatges

Hotel Transsilvània 3 Campeones