Dissabte, inauguració i portes obertes als nous vestidors de la Zona Esportiva

Divendres, 22 de novembre de 2019 a les 09:00

L'alcaldessa de Begues i la vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona seran les encarregades d'inaugurar el nou edifici de vestidors, magatzems i espais polivalents al servei de les entitats esportives locals. L'acte comptarà amb la participació activa del Club de Futbol Begues i el Begues Rugby Club. 

Després d'un any i mig d'obres, aquest dissabte s'inaugurarà oficialment el nou edifici de vestidors i serveis de la Zona Esportiva Municipal. L'obra, que ve a millorar les condicions de les persones usuàries del camp municipal d'esports, tindrà com a principals beneficiaris els jugadors i les jugadores dels dos clubs que fan un ús més actiu del camp: el Club de Futbol Begues i el Rugby Begues Club. Ambdues entitats compten amb diferents categories i, per tant, el nombre de persones usuàries representa un alt percentatge dels esportistes beguetans.

L'acte d'inauguració començarà a les 12 h i estarà presidit per l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i Camela Fortuny, vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona. I és que la contribució tècnica i econòmica d'aquest organisme ha estat fonamental per a fer-lo realitat. L'acte comptarà amb la participació activa dels clubs de futbol i rugbi, principals usuaris finals de la instal·lació, tot i que no en seran els únics, ja que l'edifici comptarà amb espais comuns al servei del conjunt de la comunitat esportiva local. Finalitzat l'acte d'inauguració, l'edifici romandrà obert per a la visita lliure de tothom qui ho desitgi.

El nou edifici disposa de 484,55 metres quadrats de superfície total construïda repartits en dos edificis: el dels vestidors (305,73 metres quadrats) i el d'un futur nou espai destinat al bar (115 metres quadrats) més 63,82 metres quadrats de porxos. L'edifici dels vestidors consta de quatre zones per a canviar-se més dos per a àrbitres, sala de reunions, espai per a administració i un altre per a neteja, sala de reunions amb projector, infermeria, magatzem, banys i instal·lacions de serveis. L'edifici del bar consta també d'espai per a cuina i magatzem més banys i instal·lacions de serveis.

L'estrena d'aquesta nova instal·lació no significa que l'edifici dels vestidors que es feien servir fins ara s'enderroquin, sinó que es canviarà el seu ús.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 17:13