Diumenge arriba una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida Lina Font

El certamen, organitzat per l'associació Artesans de Begues i l'Ajuntament, estableix un premi de 500 euros per a la persona guanyadora, i de 100 euros per a la classificada en segon lloc.

El 6 de maig se celebrarà la quarta edició del Concurs de Pintura Ràpida Lina Font, organitzat per Artesans de Begues i l’Ajuntament. La persona guanyadora del certamen s’emportarà 500 euros, i la que quedi en segon lloc, 100 euros. En el primer cas, l’obra quedarà en propietat de l’Ajuntament, mentre que en el segon continuarà sent de la persona autora.

En el concurs podran participar les persones majors de 12 anys que s’inscriguin el mateix dia del certamen a Cal Pere Vell, de vuit a deu del matí. La inscripció serà gratuïta. Les persones participants tindran fins a dos quarts de dues de la tarda per lliurar les obres, que hauran de ser pintures a l’oli, acríliques o aquarel·les sobre qualsevol indret, edifici, paisatge o entorn de Begues.

El jurat, format per representants de l’associació Artesans de Begues, de l’Ajuntament i per persones relacionades amb el món de l’art, es reunirà a partir de dos quarts de dues de la tarda per veure les obres i per eliminar, en successives votacions, les que no es considerin mereixedores del premi, fins a proclamar les persones guanyadores. A les dues de la tarda es procedirà al lliurament dels premis.

Coonsulteu les bases per a més informació.