Diumenge comença la prohibició de foc al bosc

Divendres, 13 de març de 2020 a les 09:00

La Generalitat inicia la campanya anual de prevenció d'incendis forestals amb la prohibició d'encendre foc en terrenys forestals entre el 15 de març i el 15 d'octubre.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha engegat la campanya anual de prevenció d'incendis forestals per la qual queda prohibit encendre foc en terrenys forestals des de diumenge, 15 de març, i fins al 15 d'octubre.

Aquesta prohibició inclou també la franja de 500 metres que envolta els terrenys forestals. No es podran llençar matèries que puguin ser susceptibles de crema com escombraries, restes vegetals o industrials, ni tampoc llançar coets, focs d'artifici ni utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Només seran permeses aquelles activitats autoritzades pel Departament a través d'una sol·licitud específica que es pot tramitar des de l'OAC de l'Ajuntament de Begues de manera telemàtica. És indispensable que les persones sol·licitants informin d'un número de telèfon mòbil i una adreça de correu electrònic per a l'enviament de les autoritzacions.

Darrera actualització: 11.03.2020 | 18:34