Diumenge, jornada solidària amb Nicaragua a la plaça de l'Ateneu

Dimecres, 3 de juliol de 2019 a les 09:10

A partir de les 16 h hi haurà tallers, activitats infantils, música i una subhasta a favor dels brigadistes que es desplaçaran al país centreamericà.

L’ONG beguetana Cooperació en Acció prepara una jornada solidària amb Nicaragua per diumenge, 7 de juliol, a la plaça de l’Ateneu. L’acte servirà per recaptar fons per als brigadistes que viatjaran al país centreamericà per a realitzar tasques d’ajuda i suport.

La jornada començarà a les 16 h amb diversos tallers i jocs infantils. Una hora i mitja més tard hi actuarà Gerard Somrius i, una hora més tard, Marcel Barrena. A les 19.30 h es desenvoluparà una subhasta solidària.

L’acte finalitzarà amb la Begues Soul Project, la qual actuarà a partir de les 20.15 h. Durant tota la jornada es recollirà material i hi haurà un xiringuito solidari a favor del projecte beguetà.

L’ajut beguetà a Nicaragua ja fa anys que es porta a terme. Les tasques desenvolupades al país centreamericà han inclòs la construcció d’un pou i d’un centre per a gent gran, entre d’altres, a la localitat de El Sauce, a 177 quilòmetres de la capital, Managua.

Darrera actualització: 03.07.2019 | 09:38

Imatges

Jornada solidària Nicaragua