Divendres es presenta el Carnet Jove Begues a l'esplanada de la piscina municipal

Dimarts, 2 d'octubre de 2018 a les 09:00

A partir de les set de la tarda hi haurà diversos tallers, música, food-trucks i s'inaugurarà també la nova pista d'skate. Es pot obtenir més informació sobre el Carnet Jove Begues al web carnetjovebegues.cat.

Totes les persones de Begues d'entre 14 i 25 anys tenen una cita ineludible divendres, 5 d'octubre, a l'esplanada de la zona esportiva. I és que, a partir de les set de la tarda, hi haurà una sèrie d'actes per presentar el Carnet Jove Begues, una iniciativa que permetrà a aquest col·lectiu del municipi obtenir descomptes i avantatges comercials a Begues.

A l'esplanada de la zona esportiva hi haurà tallers i demostracions de grafits, pentinats i percussió, entre altres, i també s'inaugurarà el nou parc d'skate. A dos quarts de nou del vespre es farà l'acte de presentació del Carnet Jove Begues i després la festa es transformarà en un espai chill out amb música de DJ i food-truck.

Totes les persones interessades podran aconseguir el seu Carnet Jove Begues allà mateix, un document que els permetrà obtenir descomptes comercials, però també formar una comunitat a través del web carnetjovebegues.cat mitjançat el qual tindran informació sobre activitats i informacions d'interès, entre altres, i també amb el perfil de Facebook Canal Jove Begues.

Actualment, a carnetjovebegues.cat es poden trobar una vintena d'ofertes, avantatges i descomptes relacionats amb l'oci, els serveis, l'esport, la salut, moda i complements, i la papereria. També es poden consultar els establiments de Begues adherits a aquesta iniciativa. De fet, el web inclou un apartat adreçat als comerços locals a través dels quals presentar les seves propostes.

Darrera actualització: 01.10.2018 | 19:23

Imatges

Festa Carnet Jove