Divendres, l'Escola Sant Cristòfor i l'Institut de Begues ompliran de matemàtiques el passeig de l'Església

La novena edició de la Fira de Matemàtiques i Ciències tindrà lloc de dos quarts de dotze del matí a la una de la tarda i hi participaran l'alumnat de sisè de primària i de primer d'ESO. L'alumnat de tercer d'ESO i la gent gran de Begues faran de monitors de la quinzena d'activitats previstes.

Divendres, 11 de maig, el passeig de l’Església es tornarà a omplir de les parades de l’Escola Sant Cristòfor i l’Institut de Begues amb els jocs i els experiments de la novena edició de la Fira de Matemàtiques i Ciències que organitzen ambdós centres educatius. La Fira tindrà lloc des de dos quarts de dotze del matí a la una de la tarda.

A l’esdeveniment hi participaran l’alumnat de sisè de primària i de primer d’ESO, mentre que gent gran del municipi i l’alumnat de tercer d'ESO actuaran com a monitors d’unes activitats concebudes per fer veure la part més lúdica de les disciplines científiques i que treballen amb números.

Així, en les diverses parades es trobaran una quinzena de jocs geomètrics, numèrics i tecnològics. Aquests últims, relacionats amb experiments de física i química. Totes aquestes activitats s’han dissenyat des dels equips docents dels dos centres. Els professors de l'Institut s'han encarregat d'explicar-les al seu alumnat per tal que puguin supervisar-les.