El centre cívic acull la mostra “Controles?”, sobre el consum de drogues

Dilluns, 30 de gener de 2017 a les 12:35

Durant la inauguració, aquest dimecres 1 de febrer, es presentarà el Servei d’Informació Familiar sobre les Addiccions de Begues

Després d’haver estat visitada per prop de 25.000 persones, més de 19.000 d’elles escolars, aquest proper dimecres 1 de febrer s’inaugura al Centre Cívic El Roure de Begues la mostra “Controles?” creada des de la Diputació de Barcelona. L’exposició es dirigeix a adolescents, joves a partir dels 16 anys i adults amb l’objectiu de prevenir el consum de drogues, promoure actituds responsables i reflexionar sobre l’educació al respecte de les addiccions. La inauguració, que s’iniciarà a les 18 h amb la benvinguda i els parlaments, servirà també per presentar el Servei d’Informació Familiar sobre les Addiccions de Begues. L’acte comptarà a més amb una visita guiada i amb una representació a càrrec del grup de teatre de pares i mares del pla de municipal de prevenció d’addiccions.

L’exposició compta amb tres espais diferenciats: un dirigit a adolescents, un a joves i un altre per a les famílies. Allà es treballa a partir de la interacció i les noves tecnologies per tal d’oferir una reflexió crítica i constructiva entorn a alguns elements relacionats amb les drogues i sobre com prevenir el seu consum.

“Controles?” es podrà visitar al Centre Cívic El Roure del 2 al 14 de febrer. L’horari és, de dilluns a divendres, de 9.30 h a 17 h per a visites concertades i de 17 a 19 h, entrada lliure.

Darrera actualització: 15.02.2017 | 09:51