El centre de dia, cada cop més a prop de ser realitat a Begues

Dimecres, 27 de setembre de 2017 a les 09:00

L'Ajuntament ha encarregat un estudi tècnic per a establir com serà el servei que es posarà a disposició de la gent gran de Begues.

L'Ajuntament de Begues ha encarregat a una empresa especialitzada la redacció d'un estudi tècnic, funcional, de recursos humans i econòmic per establir com haurà de ser el servei del centre de dia que es crearà al municipi. Aquesta és una passa més en el treball encetat aquesta legislatura per tal de disposar d'una proposta d'acolliment diürn dirigida principalment a persones majors de 65 anys en situació de dependència. Els centres de dia permeten així complementar l'atenció familiar.

Paral·lelament, també es treballa per a disposar de l'equipament. En aquest sentit, la voluntat municipal és adaptar a les necessitats actuals de la població un projecte previ existent; d'aquesta manera, un cop hagi estat modificat, se'n podrà licitar l'execució. D'altra banda, al llarg dels darrers mesos s'han establert els contactes necessaris per a decidir com haurà de ser la futura gestió del centre de dia.

De fet, a principis de l'estiu, diversos representats de l'Ajuntament de Begues, encapçalats per l'alcaldessa, Mercè Esteve, van visitar el centre de dia d'Hostalets de Pierola per copsar experiències per fer realitat una de les prioritats del mandat per a Begues (foto).

Darrera actualització: 26.09.2017 | 10:33